Talent Summer Camp

Danstalenten opgelet. Bijzondere masterclasses en het Nieuwe Helden familiegevoel gaan deze zomer samenkomen op het Talent Summer Camp in Venlo. Het is voor gevorderde danstalenten uit heel Limburg. En omdat geld niet een reden mag zijn om je tegen te houden wil Nieuwe Helden jou graag ondersteunen als je echt weinig te makken hebt.

Samenwerking UDS Talent

Het Talent Summer Camp wordt georganiseerd wordt door Stichting UDS Talent en beleeft haar derde editie. Deze keer hoopt UDS Talent het succes en de positieve reacties van deelnemers en gastdocenten te ’toppen’ door ook een overnachting aan te bieden! En, er wordt dus samengewerkt met Nieuwe Helden Next Level. 

Als deelnemer volg je drie dagen te gekke workshops op het gebied van Dans en Mindfulness, gegeven door top choreografen en docenten. In de avonden is er tijd voor ontspanning en plezier. Uiteraard zal je worden verwend met heerlijk eten en drinken, om lichaam en geest weer op te laden.

Kortom, dit wil je niet missen. Dus ben je tussen de 11 en 23 jaar? Is dansen jouw passie en wil je meedoen aan het Talent Summer Camp van Stichting UDS Talent en Nieuwe Helden Next Level? Geef je dan snel op, er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar! 

Kosten voor 3 dagen inclusief eten en drinken: € 75,00

Meld je bij ons aan via mail als je mee wilt doen. 
Je kunt je ook rechtstreeks aanmelden via UDS Talent, e: info@stichtingudstalent.com

Dit project is een samenwerking tussen:
Stichting USD Talent, The Movement en Nieuwe Helden Next Level

Artikel Venlo.Nieuws

De komende jaren wil de Stichting beide projecten verder uitbreiden en ontwikkelen in samenwerking met meerdere partijen. Ze hopen daarbij een brede groep jongeren met talent aan te kunnen spreken. Dansen is cultuur en topsport met elkaar vermengd. Juist nu is het zo belangrijk om dit te laten groeien, zeker in deze regio waar het aanbod beperkt is voor jongeren. De intentie is om ook buiten deze twee projecten jongeren te begeleiden in hun weg naar een toekomst waarin dans een rol zal spelen. De stichting hoopt dat jongeren van de mogelijkheid gebruik gaan maken en contact met een van de betrokken partijen op gaan nemen.

Voorzitter Aletta M’Kaouar-Smit: “Wij zijn trots dat we deze projecten hebben kunnen realiseren. Het geeft danstalenten de kans om te groeien en zich te ontwikkelen en is bedoeld voor alle danstalenten in de regio. Uiteraard hebben we hierbij de richtlijnen van het RIVM gevolgd. We zijn dankbaar dat Huis voor de kunsten Limburg en Cultuurimpuls Venlo onze projecten hebben ondersteund”.


BRON: https://venlo.nieuws.nl/nieuws/73264/talent-summercamp-en-talent-summerclasses-in-venlo/